Proloog

Voluit Granfondo Mont Ventoux Beaumes-de-Venise. Een rit van 130 km met als hoogtepunt de beklimming van de legendarische kale berg. In het tweede gedeelte volgt nog een serie kleinere Provençaalse cols.

Het totale hoogteverschil is 3000 m. Wie alleen de Mont Ventoux wil doen kan kiezen voor 90 km met 2000 m hoogteverschil.

Mont Ventoux

Mont Ventoux - hotel

Aan de voet van de Kale Berg

Welke sportieve fietser kent hem niet, de legendarische Mont Ventoux, bijgenaamd Géant de la Provence? Deze kale berg heeft een belangrijke plaats verworven in de historie van de wielersport. De lager gelegen streken rond de Ventoux zijn verre van kaal en worden gesierd door lavendelvelden, wijngaarden, Provençaalse dorpjes, gorges en nog veel meer natuurschoon.

Beschikbare periode:
van 8 april t/m 30 september 2019

Lees meer: Mont Ventoux - hotel


Contact

U kunt telefonisch informeren naar de beschikbaarheid van een specifieke fietsvakantie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. tel. +31 (0)70 - 36 37 117 of per email

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste fietsreizen, data van cyclosportieve en bijzondere uitdagingen, kunt u zich hieronder aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.